Miranda Naber-Hullegie

Nu aanmelden

Na de opleiding Fysiotherapie (2002 -2006) is Miranda Naber - Hullegie in 2007 gestart met de vierjarige opleiding tot Master Pediatric Physical Therapy (MPPT). In juli 2011 heeft ze deze opleiding met succes afgerond en sindsdien mag zij zichzelf kinderfysiotherapeut noemen. Al sinds 2008 behandeld zij kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met problemen in de motorische ontwikkeling, vaak in combinatie met een gedragsprobleem.
In 2012 is Miranda Naber-Hullegie Kinderfysiotherapie Emmen gestart en sindsdien behandelt ze met veel plezier alle kinderen uit de regio die zich aanmelden bij de praktijk.

Miranda Naber-Hullegie is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging Fysiotherapie voor Kinderen (NVFK)  en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Door het volgen van bij- en nascholingen blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie. Momenteel is Miranda bezig met het volgen van de opleiding tot ToP therapeute.
Hier leest u meer over wat de ToP opleiding inhoudt.


Miranda is gespecialiseerd in:Onze medewerkers

Vragen?

bel met onze praktijk:

0591 - 630016

Bezoekadres Emmen

Brinkenhalte 22B

7812 HX Emmen

Bezoekadres Klazienaveen

Brugstraat 158

7891 AV Klazienaveen