Update Corona virus

Nu aanmelden

Kinderfysiotherapie Emmen blijft open!

Samen gaan we de strijd aan tegen Corona. Dat doen we door de verspreiding van het virus te remmen en de druk op de gezondheidszorg te verminderen. Ook nu staan we voor u klaar.

Kinderfysiotherapie Emmen volgt de richtlijnen van de overheid, het RIVM en ons genootschap (het KNGF) en we houden ons aan de hygiënevoorschriften. Deze maatregelen zijn niet alleen voor onszelf, maar om de meest kwetsbaren onder ons te beschermen.

U mag erop vertrouwen dat wij alert zijn op lichaamsverschijnselen zoals hoesten en niezen in combinatie met koorts. Zodra wij koorts constateren, zullen wij per direct onze werkzaamheden neerleggen.
Herkent u zelf klachten? Annuleer dan de afspraak.
Wij verzoeken u om afmeldingen zoveel mogelijk per email te doen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de afspraak op een later moment in te plannen.

De behandelingen zullen zoveel mogelijk doorgaan. Afspraken met patiënten die wij aan huis behandelen worden gebeld en de afspraken worden in overleg vervolgd of geannuleerd.
Fitkids gaat in ieder geval tot 6 april niet door! We zullen de deelnemers hierover persoonlijk informeren.
Nieuwe aanmeldingen van patiënten krijgen telefonisch extra vragen m.b.t. aanwezige ziekteverschijnselen. Zo nodig wordt er een afspraak gemaakt of wordt er een afspraak voor op een later tijdstip gemaakt.

Graag wijzen wij u nogmaals op de aangescherpte hygiënemaatregelen: wij geven tijdelijk geen hand en wassen voor en na iedere behandeling onze handen ook gebruiken we desinfectiemiddel. We verzoeken iedereen na binnenkomst in de behandelkamers de handen te desinfecteren.
Ook willen we u vragen om uw partner en eventuele andere kinderen thuis te laten. Natuurlijk is 1 ouder/verzorger welkom!

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen.

Bedankt voor uw medewerking

Team Kinderfysiotherapie EmmenNieuwsoverzicht